Loopfiets

Loopfiets

Een mooie loopfiets is een geweldig cadeau voor je kleine, bijvoorbeeld om de eerste stapjes op te volgen met een stukje bewegen op wielen. Er is nog geen sprake van een volwaardige fiets, omdat het evenwicht waarschijnlijk nog niet zo goed zal zijn. In plaats daarvan zorg je er met een loopfiets voor dat een kleintje van 1 – 2 jaar alvast kan wennen aan het evenwicht.

Houten loopfiets

Zoek je specifiek naar een houten loopfiets? Het zijn mooie traditionele modellen, waarmee je ervoor zorgt dat ze op de ouderwetse manier beter kunnen leren lopen en alvast kunnen wennen aan het gebruik van de wieltjes. Uiteraard zijn er naast de houten loopfietsen ook andere modellen beschikbaar, bijvoorbeeld van kunststof. Vind je het vooral van belang dat je een zo scherp mogelijke prijs betaalt? De goedkope loopfietsen zijn over het algemeen niet gemaakt van hout, omdat dit materiaal wat duurder is.

Loopfiets voor 1 en 2 jaar

De loopfiets is geschikt voor kleine kinderen van 1 – 2 jaar. Is je kleine net 1 geworden en begint het lopen al aardig te lukken? Dan is het net als bij kinderen van 2 jaar een goed idee om een loopfiets te kopen. Je zorgt er daarmee voor dat ze letterlijk de volgende stap kunnen gaan zetten. En een bijkomend voordeel? Des te eerder je met de loopfiets voor 1 – 2 jaar begint, des te gemakkelijker ze later ook zullen leren fietsen.

Loopfiets voor een jongen of meisje

Uiteraard kun je een loopfiets voor een meisje kopen, net als een loopfiets voor een jongen. Zoek je naar een mooi houten model in een donkere kleur of aan de andere kant een sierlijke loopfiets met vrolijke kleuren? We zorgen er met het uitgebreide aanbod voor dat je de loopfiets van je keuze kunt kopen. Je kunt een goedkope loopfiets kopen van goede materialen, zodat je daar jaren mee vooruit kunt. De loopfiets is wat dat betreft ook uitstekend geschikt voor een tweede of wellicht zelfs een derde kind.