Kinderfiets 16 inch

Begint uw kind steeds groter te worden en kan het al aardig fietsen? Dan begint het tijd te worden voor een kinderfiets van 16 inch. Die vindt u natuurlijk bij LeukeKinderfietsen.nl, waar u de keuze heeft uit een grote collectie kinderfietsen in alle soorten en maten. Kies uit de leukste modellen voor uw zoontje of dochtertje en profiteer van onze voordelige prijzen.

Hoe voordelig die prijzen ook zijn; ze gaan geenszins ten koste van het kwaliteitsaspect. Voor uw kind wilt u natuurlijk alleen het allerbeste en hier hoort een goede fiets ook zeker bij. LeukeKinderfietsen.nl biedt daarom alleen fietsen aan die voldoen aan de strengste kwaliteitscriteria. Zo bent u verzekerd van een goede kinderfiets van 16 inch en kunt u uw kind met een veilig gevoel op de fiets laten stappen.

Bekijk onze 16 inch fietsen

16 inch fiets: welke leeftijd?

Wanneer uw zoontje of dochtertje eenmaal 4 tot 6 jaar is geworden, ontkomt u niet meer aan de aanschaf van een 16 inch kinderfiets. Het is immers belangrijk dat uw kind prettig zit op de fiets en niet met de knieën tegen het stuur komt. Besef echter wel: het gaat om gemiddelden en leeftijd is niet altijd de meest betrouwbare indicator. Als uw kind voor de leeftijd bijvoorbeeld groot of klein is, kan het zijn dat het een andere inchmaat nodig heeft.

Een betere maatstaf is daarom de lengte van uw kind: 104 tot 116 centimeter is vaak een prima lengte om goed op een kinderfiets van 16 inch te passen. Ook vertaald naar kledingmaten komt u op dezelfde cijfers uit: kinderen met een kledingmaat van 104 tot 116 zullen zonder problemen op de fiets passen. Wel zo handig om te weten!

Jongensfiets of meisjesfiets: ruime keuze

Zowel op het gebied van jongensfietsen als meisjesfietsen kunt u bij LeukeKinderfietsen.nl kiezen uit een zeer breed aanbod. Veel van onze kinderfietsen hebben een helder thema, zodat ze specifiek bij jongetjes of juist bij meisjes in de smaak zullen vallen. Dit is leuker én origineler dan een fiets met een doorsnee en saai uiterlijk.

Laten we dit illustreren met een voorbeeld. Jongetjes vinden onze Ultimate Spider-Man en Volare Motobike fietsen vaak helemaal geweldig. Dit terwijl onze Disney Princess en Kanzone Giggles fietsen juist weer zeer goed scoren bij meisjes. Maak uw kind blij met een fiets in zijn of haar favoriete them, zodat het de blits kan maken op school!

Kinderfiets 16 inch tweedehands of op Marktplaats kopen?

Veel mensen overwegen tegenwoordig op Marktplaats een tweedehands kinderfiets van 16 inch te kopen. Dit is vaak geen goed idee, want hierbij komt de veiligheid van uw kind in het geding. Tweedehands fietsen zijn immers al eens eerder gebruikt en bevatten daarom versleten onderdelen en losgeraakte schroefjes. Geen veilig idee wanneer uw zoontje of dochtertje op de fiets stapt!

Op platforms zoals Marktplaats weet u bovendien nooit zeker wat u koopt en van wie u het koopt. Het aanschaffen van een nieuw exemplaar bij een betrouwbare specialist is daarom een veel beter idee. Voor een veilige en betrouwbare kinderfiets bent u bij LeukeKinderfietsen.nl aan het juiste adres.

Neem contact met ons op

Kinderfiets 16 inch tegen de beste prijs

Een nieuwe kinderfiets van 16 inch kopen is leuk en aardig; u moet er natuurlijk wel het budget voor hebben. Kinderen groeien hard en de continue aanschaf van nieuwe fietsen is immers al duur genoeg.

Bij LeukeKinderfietsen.nl begrijpen we dit als geen ander en bieden we daarom alleen kinderfietsen tegen zeer concurrerende prijzen. Zo koopt u een leuke én goede kinderfiets van 16 inch tegen de allerlaagste prijs. Meer informatie aanvragen? Doe het via info@leukekinderfietsen.nl of bel ons rechtstreeksop +31 249 888 55.