Kinderfiets 12 inch

Op een gegeven moment komt uw kind op een leeftijd dat het tijd is voor zijn of haar eerste fiets. Dat is een echte mijlpaal, want het is zeer bijzonder om uw zoontje of dochtertje zelfstandig te zien fietsen. Natuurlijk kunt u daarbij een handje helpen. Niet alleen door het fietsen met veel geduld te leren, maar ook door een goede kinderfiets van bijvoorbeeld 12 inch te kopen.

Het is belangrijk dat u niet zomaar elke willekeurige kinderfiets van 12 inch koopt, want de veiligheid van uw kind staat op het spel. Onderdelen van slechte kwaliteit zullen het sneller begeven en het is daarom van belang bij aankoop goed op de bouwkwaliteit te letten. Bij LeukeKinderfietsen.nl zijn alle artikelen zorgvuldig geselecteerd op een hoge kwaliteit, zodat u zeker weet dat u uw kind een veilig product geeft.

Bekijk onze 12 inch fietsen

12 inch fiets: welke leeftijd?

Een kinderfiets van 12 inch is bedoeld voor zeer jonge kinderen met een leeftijd van ongeveer 3 tot 4 jaar. Wanneer uw kind qua groei voor- of juist achterloopt, is het raadzaam om naar andere factoren dan de leeftijd alleen te kijken. Deze maat fiets is bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor kinderen met een lengte tussen de 92 en 104 centimeter.

Een nog handiger indicator is wellicht de kledingmaat. Als uw kind een gemiddelde maat tussen de 92 en 98 heeft, is een kinderfiets van 12 inch de juiste keuze. Wij adviseren u deze maten te respecteren en geen grotere of kleinere fiets te kopen wanneer een bepaalde  maat fiets in de aanbieding is. Voor de veiligheid van uw kind is het belangrijk dat het goed met de voeten bij de grond kan en dat de fiets comfortabel rijdt.

Jongensfiets of meisjesfiets kopen

Op de website van LeukeKinderfietsen.nl heeft u de keuze uit een breed aanbod kinderfietsen in alle kleuren, soorten en maten. Voor zowel jongetjes als meisjes hebben wij fietsen met speciale thema’s die absoluut in de smaak zullen vallen. Uw zoontje zal een stoere Thomas de Trein of Avengers  jongensfiets bijvoorbeeld zeker weten te waarderen.

Maar ook voor uw dochtertje vindt u in onze webshop prachtige producten. Welk meisje wil er nu geen mooie Disney Frozen of Disney Princess meisjesfiets? Al onze fietsen beschikken over een zeer sterk stalen frame en komen met accessoires zoals afneembare zijwieltjes. Ideaal voor kinderen in een jonge leeftijdscategorie.

Kinderfiets 12 inch goedkoop vinden

Een kinderfiets van 12 inch is bij uitstek geschikt voor kinderen tussen de 3 en 4 jaar, maar dit is een leeftijdscategorie waarin ze zeer snel groeien. Het is dan ook aan te raden in deze leeftijdsfase te kiezen voor een relatief goedkoop model, zodat uw kind kan doorgroeien naar een model waar u eventueel meer geld aan uit wilt geven.

Bij LeukeKinderfietsen.nl begrijpen we uw wensen als ouder en hebben we ons aanbod kinderfietsen daarom goedkoop geprijsd. Wij streven hierbij naar de best mogelijke prijs-kwaliteitsverhouding. Zo koopt u een fiets van goede kwaliteit, in aantrekkelijke kleuren en met een leuk kinderthema, tegen een hele voordelige prijs.

Neem contact met ons op

Kinderfiets 12 inch aanbieding

Wilt u nog meer geld besparen en bent u op zoek naar een kinderfiets van 12 inch die in de aanbieding is? Dat komt goed uit, want in onze webwinkel organiseren wij regelmatig interessante aanbiedingen en acties. Zo bent u nog minder geld kwijt voor onze toch al laag geprijsde jongensfietsen en meisjesfietsen.

Bekijk op onze website nu direct onze sale categorie en profiteer van een mooie kinderfiets 12 inch aanbieding. Wilt u informatie over de bestelvoorwaarden of heeft u een vraag over een specifiek model? Neem contact met ons op via +31 249 888 55 of mail naar info@leukekinderfietsen.nl.